Over ons

Over ons

Hallo

Welkom op de website van Sylvie en Dimitri.  Wij zijn reeds gehuwd sedert Augustus 2000 en werken samen aan onze zaak.

Sylvie houdt zich voornamelijk bezig met het maken van albums en andere creaties.  Ik doe het nodige fotowerk.  Ik heb fotografie geleerd op het KISP te 9030 Mariakerke (Gent).  Daarnaast volg ik nog hier en daar workshops.

Mijn bedoeling is een betaalbare maar daarom niet minder kwalitatieve fotografie ten toon te spreiden.  Ik hou me voornamelijk bezig met reportage en fotografie ter illustratie voor websites. Wat uiteraard niet wil zeggen dat ik geen ander fotowerk doe.

Ik ben geboren op 28 augustus 1973 te Gent. Verder ben ik opgegroeid te Mariakerke en ben dan via Ledeberg, Gent en wondelgem in Belzele (Evergem) terecht gekomen.

Ik werk voornamelijk met Canon en voor 99% op locatie.

Verder  wens ik u nog veel plezier op onze website en tot gauw

 

Dimitri.