Logo D&H Fotografie

Dimitri Haeck en zijn passie voor fotografie

Dimitri Haeck startte als amateurfotograaf met avondschool in 2009. In 2013 zag D&H Fotografie het levenslicht.  Dimitri schoolt zich voortdurend bij om bij te blijven met de laatste technologieën en evoluties op de markt. Zo staat de kwaliteit van de reportages altijd met stip voorop.

Een voorliefde voor reportage- en portretfotografie

Dat vormt de basis doorheen heel de carrière van Dimitri. Voornamelijk huwelijksreportages zijn de favoriete bezigheid van Dimitri.

"Het leukste aan huwelijksreportages is dat je, na het aanleveren van de foto's, ervoor zorgt dat pasgetrouwde koppels hun onvergetelijke dag opnieuw herbeleven. Daar een rol in mogen spelen is gewoonweg geweldig."

Uiteraard is D&H Fotografie meer dan huwelijksreportages alleen. Je kan ook aankloppen voor een portret van je gezin, je volledige familie of je vriendenkring. Naast portretten stond D&H ook al in voor het in beeld brengen van seminaries, bedrijven of specifieke projecten.

Wil je weten waar je op moet letten bij de zoektocht naar een fotograaf? Neem dan zeker het advies van D&H Fotografie mee.
 

Wij willen via deze weg Dimitri bedankten voor het maken van onze prachtige foto's tijdens de opening/receptie, van onze nieuwe "vroedvrouwen" praktijk Madelief te Kortrijk!

Dimitri is zeer warme en vriendelijk TOP fotograaf, we waren direct op ons gemak bij hem. Niets was teveel, elke gevraagde foto nam hij met plezier en elke spontane onverwachte foto werd zeer subtiel genomen.
W.V.

De foto’s in onze gebouwen (Zuiderpoort en Gent Blending Plant) zijn echt een succes! Iedereen spreekt vol lof over de keuze van de foto’s alsook over de materialen die we hebben gekozen (plexiglas). Maar niet alleen de foto’s zijn perfect geslaagd ook de manier waarop de foto’s zijn opgehangen in de gebouwen. De composities stralen rust en beweging uit terzelfdertijd. Een heel geslaagd project!

J.A.

Laat je inspireren door mijn Instagram

Overtuigd van D&H Fotografie?
Laten we starten met een kennismaking.